Reiki-Touch+

Cursus Zelfvertrouwen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Instagram

Werk aan je Zelfvertrouwen

Ik heb stukjes tekst gepikt of geleend. Deze is geschreven door de band De Dijk en Hans Peter Roel maakte me erop attent: De aller slechtste in het Nederlands geschreven songtekst ooit, is: ‘ik kan het niet, ik kan het niet, ik kan het niet alleen…’ Denk eraan, de wil om te veranderen ligt bij jou. Bij niemand anders, je kunt er niemand de schuld van geven!

Geen zelfvertrouwen hebben is best vervelend en lastig. Het lijkt steeds wat erger te worden. Gelukkig kan ik je helpen, als jij dat wilt. Je hoeft niet alleen te zijn, als jij dat wilt. Je kunt je denkwijze veranderen. Als jij dat wilt. Je kunt jezelf veranderen, als jij dat wilt. Je kunt sterk en zelfverzekerd zijn, als jij dat wilt.

Zo nodig maak ik gebruik van kristallen, mineralen, edelstenen en andere stenen om de energie sterker of wat minder sterk te laten zijn. Een andere mogelijkheid is dat ik een andere techniek gebruik om de balans te herstellen.

Kortom jij staat aan de basis van je eigen IK, niemand anders. Stel dat je dit nu gaat oppakken en met mijn hulp lukt je dat ook, welke wereld zou er dan voor je opengaan?

Helen met o.a. Reiki werkt zonder geneesmiddelen. Blijf wel altijd je medicatie volgens de opgave van je dokter of specialist gebruiken. Hij/zij is degene die kan besluiten of je daarmee door mag gaan. Dat zijn de mensen die alternatieve geneeswijzen bedrijven nooit!

Maak NU een afspraak met mij!

More to explorer

Alles is energie, dus ook jij en ik.

Energie, jij hebt dat ook! De aarde, het heelal, het universum, alles bestaat uit atomen en alles, net zoals jij, kleuren die

Bewustwording en Aandacht

BEWUSTWORDING EN AANDACHT Hier en daar kom je al tegen dat er aan je bewustwording en de kijk op het leven gesleuteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *