Reiki-Touch+

Wie is Ron

Even voorstellen

Hallo, ik ben Ron Tol en sinds geruime tijd (ergens in de ’70 jaren gebruikten mijn ouders bijvoorbeeld al homeopathische middelen en bezochten zij alternatieve artsen), aan het werk met alternatieve geneeswijzen. Veelal zoek ik een andere zienswijze of techniek die past binnen het geheel. Ik kijk dus naar de complete persoon en niet alleen naar één onderdeel van jou. Dat wordt holistische geneeswijzen genoemd.

Een voorbeeld?

Ik gebruik Reiki voor de energie overdracht naar jou. Tijdens die sessie zoek ik ook je acupunctuur-knooppunten en energiebanen op en voorzie die dan ook van nieuwe energie. Let wel, ik ben geen acupuncturist maar kan wel de energie laten stromen door de energiebanen of meridianen die iedereen heeft.

Ik gebruik daarbij vaak ook kristallen en edelstenen. Een aantal van die stenen zijn bij mij te koop. Vaak gebruik ik die stenen op pijnplekken, echter ook voor al je chakra’s die ik weer kan voorzien met de Ki, de levensenergie. En als ik dan een blokkade tegenkom dan mag die ook opgelost worden. *
En soms is een goed gesprek beter als een pil van de dokter. Ook daarvoor ben je aan het juiste adres. Dit enkel en alleen voor jouw welbehagen en welzijn. 

* Niet alle blokkades kunnen in één behandeling worden opgelost. Iets wat al jaren bij je vastzit heeft wellicht wat meer tijd, oefening en/of behandelingen nodig. Oude angsten en/of trauma’s vergen nu eenmaal wat tijd en geduld. En geloof me, vrijwel ieder mens loopt rond met angsten en heeft wel één of meer trauma’s achter de rug.

Ervaring met klachten?

Tja dat mag ik wel zeggen. Kort nadat ik Reiki-Master werd en ik mijn bescheiden praktijkje opende zat mijn agenda in 1 week tijd, meteen al vol. Gek genoeg, vooral met jonge- en oudere dames en een enkele jongeman met een incest- en/of mishandelingservaring(en). Dat was een moeilijke en lastige weg om te gaan voor de mensen in kwestie en toch hebben zij allemaal die nare ervaring een plek kunnen geven. Ook voor mij was dit een heel speciaal leermoment. Daarnaast kreeg ik nogal wat mensen die je perfectionisten en/of strebers zou kunnen noemen. De denkbeeldige lat lag nooit hoog genoeg met als gevolg dat de teleurstellingen en een aankomend minderwaardigheidscomplex op de loer lagen!

Met een flink aantal mensen heb ik nu nog steeds contact en dat zegt ook wel iets. Reiki-Touch is geboren, even weggeweest en weer terug. En hoe?!

Reiki-Touch+

Reiki Touch+ is dus dé praktijk voor jouw spirituele vragen. Als Reiki Master (sinds 2006) kijk ik, Ron, naar jou als geheel en de samenhang van lichaam, geest, emoties en omgeving- de holistische wijze. Dit zorgt voor een gezonder leven en een frisse kijk op het heden en het verleden. Leer kijken met een andere blik naar de sterrenhemel, het universum, haar verschillende dimensies en naar de natuur met alles wat daaraan vast zit en je medemens.

Nogmaals, gemakshalve noem ik het maar Reiki, echter het is veel meer dan Reiki. Dat doe ik niet alleen met Reiki. Reiki is immers één van de manieren om de Ki, Prana of Qi over te dragen aan een levend object. Denk dan aan dieren, bomen en al het andere wat op aarde leeft. Ik combineer Reiki ook met andere methoden, zoals chakra- & aurahealing, meditatie, edelstenen & kristallen, Quantum Touch, kleuren en het omgaan met de levensenergie die dus ook wel Ki, Chi, Qi of Prana wordt genoemd.

Ik kan je kennis laten maken met het heelal of het universum, met je Hoger Zelf en vooral ook met jezelf. Ken jij jezelf wel? Leef jij ook in het Hier & Nu? Weet je wel wie je echt bent, weet je wel wat je echt wilt? Twijfel je wel eens over je zelfvertrouwen? Of ben je (te) prestatiegericht? Zit je lekker in je vel of juist met twijfels? Ben jij het middelpunt of een muurbloempje? Wil je je meer bewust worden van je innerlijke zelf en je omgeving? Weet je het verschil tussen je ego en je gevoel. Twijfel je vaak? Slaap je goed? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt of heb jij je eigen leven in handen? En wat te denken over een transformatie naar de 4e en/of 5e dimensie?

Maar denk ook eens aan begeleiding en opleiding om vanuit het huidige en aflopende 3e dimensie naar de 4e dimensie en de 5e dimensie over te gaan. Om je daarin te begeleiden zijn er een aantal oefeningen waar je gebruik van kunt maken. Op die manier kun je in je eigen tempo en op je eigen manier groeien.

En mochten er vragen en/of opmerkingen zijn dan hoor ik die graag. Daarvoor kun je het contactformulier gebruiken. of je klikt meteen op de knop “Maak snel een afspraak”!