Reiki-Touch+

Consult: Chakra – Aura

Een weldaad voor uw lichaam en energievoorziening! Ons lichaam gebruikt ons hele leven lang energie, in de vorm van ademen, de levensenergie, prana of ki genoemd. Die energie heeft nog tal van andere namen en schrijfwijzen. Onthoud dat het allemaal om dezelfde energie gaat. Er is maar één levensenergie die tal van namen kent.

Deze levensenergie energie geeft de Oosterse gevechtssporter de kracht & snelheid, wordt ook veelvuldig in de Yoga en acupunctuur omgeving gebruikt en ook yin & yang worden door deze energie in balans gehouden. Met andere woorden, zonder deze prachtige energie is er geen leven op aarde en in het universum.

Die levensenergie komt vooral door de aura en kruin naar binnen en vervolgt haar weg via de zenuwbanen naar de zeven hoofdchakra’s. Een chakra kun je zien als een kruispunt of knooppunt. De zeven hoofdchakra’s verdelen de nieuwe energie via de kleinere chakra’s over, o.a. de organen Het menselijk lichaam heeft dan ook ontelbare chakra’s, grote en kleine.

Indien één of meerdere chakra’s niet goed werken dan voel je je niet lekker. Tijdens een chakra- en aurabehandeling worden door mij altijd alle chakra’s behandeld en wordt je aura bekeken en indien nodig behandeld. Daartoe geef ik de levensadem, Ki of prana aan jou door, die dan door middel van je zenuwbanen, in je lichaam hun weg weten te vinden. 

Ik behandel je 20+ chakra’s, zeg maar gemakshalve de accu’s van je lichaam en je gehele auraveld. Tijdens die behandeling stuur ik de Ki-energie naar de plekken waar dat nodig is. Daarnaast kennen we vanuit de acupunctuur een aantal contactpunten in de energiebanen of meridianen. Ik ben geen acupuncturist maar een aantal van die punten ken ik en die gebruik ik dan ook om daar eventuele blokkades op te heffen maar dan zonder naald.

Alle energiekleuren in één plaatje